Houtrot-2.jpg

Houtrot

Houtrot is een veelvoorkomende kwaal en kan veel schade veroorzaken aan uw huis of bedrijf. Het is belangrijk in het geval van houtrot zo snel mogelijk de specialist erbij te halen om dit voor te zijn. Wij bieden u direct een gratis, vrijblijvend, deskundig advies aan. De houtrotspecialist zal vakkundig het houtrot verwijderen en vervangen door hoogwaardige materialen. Hierbij leveren wij al uw beglazing en schilderwerk op maat af. Na de renovatie en een grondige schoonmaak kan het materiaal er voor vele jaren weer tegenaan!

Onze werkwijze:

  1. De specialist stelt houtrot vast door middel van geavanceerde metingen en het fysiek keuren van verdachte plekken.
  2. Met een speciale frees verwijderen wij al het rotte hout en verwijderen wij óók de sporen van de schimmel die zich dieper in het hout bevinden.
  3. Nadat al het houtrot is verwijderd maken wij de het oppervlak grondig schoon en behandelen deze met een speciale primer.
  4. De primer vormt een brug tussen het hout en de hoogwaardige epoxy. In tegenstelling tot veel andere bedrijven kiezen wij voor een langzamere maar vele malen sterkere plamuur. Deze beweegt mee met het hout waardoor het niet zal scheuren. Wij bootsen de exacte vorm van het kozijn, dorpel, luik of voordeur na.
  5. Na het oppervlak op te schuren en af te werken met een primer en strakke lak heeft u een naadloos, ijzersterk eindresultaat waar u trots op mag zijn.

Houtrot