Laser celaning.jpg

Laser reiniging

Van Rijnsbergen Dienstverlening BV maakt gebruik van de nieuwste technieken, zo ook laser technologie. De laser technologie heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit maakt de laser technologie nu ook toegankelijk voor nieuwe toepassingen, zoals industriële reiniging. Dit met resultaten en voordelen zoals deze sector nog nooit eerder heeft gezien!

Voor het reinigen met een laser is meestal geen demontage nodig, de omgeving blijft schoon en er is vaak minder reiniging nodig dankzij de hoge graad van reinheid.

Door te reinigen met licht is er ook geen rondvliegend materiaal of residu. Alles in de omgeving blijft dus mooi schoon. Het laseren gaat even snel als bijvoorbeeld zandstralen, echter zijn er geen ongemakken!

Andere reinigingsmethodes, zoals zandstralen of chemische reiniging, zorgen vaak voor slijtage aan het onderwerp zelf. Met de laser is dit definitief verleden tijd! Het wordt perfect gereinigd zonder het onderliggende materiaal af te slijten. Dit resulteert in een langere levensduur van het materiaal.

Interesse in laser reiniging? Mail ons voor de mogelijkheden!

Toepassingen

Wapenschild

NSBreda